Hoe u kunt stoppen een giftig persoon te zijn

Het eerste waar u rekening mee moet houden om niet langer een giftig persoon te zijn, is uw gedrag, ontdekken hoe u anderen beïnvloedt en hoe u die houding kunt verbeteren. Attitudes kunnen beetje bij beetje worden gewijzigd, met geduld en door er zeer bewust van te zijn om ze niet te herhalen.

Door de emoties van de ander te leren waarderen, door andere attitudes dan die van u te begrijpen en te respecteren, zal uw empathie groeien en zult u meer voldoening ervaren over uw banden. Door in gedachten te houden dat relaties met anderen niet bedoeld zijn om aan onze behoeften te voldoen, maar om te delen wie we zijn, zal je helpen om een ​​goede basis in je relaties te hebben. Iets heel interessants aan de relaties die we opbouwen, is dat ze meestal een weerspiegeling zijn van wie we zijn, dat wil zeggen dat we gezonde en bevredigende relaties krijgen als we erin slagen een goede relatie met onszelf te hebben. Om te leren emoties te waarderen en de attitudes van anderen te respecteren, moeten we daarom eerst onze eigen emoties en attitudes in al hun facetten begrijpen.

Als u echt gelooft dat uw gedrag in het verleden giftig is geweest en u wilt verbeteren, dan is het zeer coherent en gezond dat u uw omgeving en relaties die u belangrijk vindt, informeert over de verandering die u wilt aanbrengen. Als de omgeving je ondersteunt en het als positief beschouwt, is dat een goede basis om te groeien, als er daarentegen tegenzin is, is het positief dat je begrijpt dat wanneer we een verandering doorvoeren, wat die ook mag zijn, de omgeving waartoe we behoren perifeer begint te veranderen en dit Het is niet altijd iets dat iedereen wil beleven. Door de angsten van anderen en hun eigen proces te respecteren, kun je je op jezelf concentreren zonder anderen te veroordelen.

Later is het gezond om te proberen te ontdekken wat uw behoefte is, wat de oorzaak is van dat gedrag en wat u zoekt bij anderen. Als u dit weet, kunt u het op een gezondere manier en van uzelf bevredigen. Deze processen zijn nooit snel of gemakkelijk, maar zodra we ze kunnen detecteren, kunnen we ze aanpassen en emotioneel groeien. Onthoud dat emotionele processen ingewikkeld zijn en dat leren om hulp te vragen een teken is van toewijding en eigenliefde.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *