Dingen die u niet moet doen als u ongelukkig bent

Ongeluk is net zo echt als vreugde zelf, maar wanneer we op dat punt van negativiteit zijn, moeten we er speciaal voor zorgen dat we onze emotionele toestand niet nog zwaarder belasten.

Houdingen om te vermijden Wat je niet moet doen als je ongelukkig bent, is jezelf in de rol van slachtoffer plaatsen, omdat alle mensen op deze wereld hebben geleden en een geschiedenis hebben. Als je meer naar anderen luistert en je hart voor de wereld opent, zul je je bewust worden van hoe je eigen pijn relatief is, vergeleken met veel andere gevallen.

Houd uzelf niet opgesloten Als het leven en de wereld pijn doet, willen we soms onszelf opsluiten alsof we slakken zijn die hun eigen bescherming hebben. Dit verhoogt echter alleen de pijn. Als we onszelf opsluiten, komen we op een gegeven moment vast te zitten. Onthoud dat de aarde blijft draaien en jij daarmee. Groei, ga vooruit en evolueer, en verander deze pijn in hoop.

Vermijd het minderwaardigheidscomplex Je hoeft anderen niet de schuld te geven of de mensen om je heen te vergelijken met mensen die je als perfect beschouwt. Een van de grote gevolgen van ongeluk is het minderwaardigheidscomplex. Vanuit dit perspectief kijk je naar het negatieve van degenen om je heen en idealiseer je degenen die je niet zo veel kent, en om deze reden kun je hun gebreken niet realistisch kennen.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *