Ik wil gelukkig zijn. Wat moet ik doen?

Geluk is dat ideaal dat je op veel momenten als een verre goed waarneemt, vreugde is dat dagelijkse gevoel dat je vergezelt in specifieke situaties van de dagelijkse routine.

Word verliefd op het leven met je hart
Geluk is geen wiskundige vergelijking, het leven heeft zijn eigen intrinsieke wijsheid. Let op de natuurlijke houding van kinderen die leven vanuit de spontaniteit van vreugde als een natuurlijke staat. Bekijk de foto’s van je kinderalbum en maak verbinding met die kindertijd.

Leef het heden op een letterlijke manier.
Stop met het uitstellen van plannen voor een betere tijd. Heb je zin om iets te doen? Maak die beslissing dus concreet in uw meest directe realiteitskader. Geniet van het gezelschap van mensen die van je houden, breng de kunst van het gesprek in praktijk, moedig contact met de natuur aan, proef de producten van goede gastronomie en rust. Denk je dat geluk begint met buitengewone gebeurtenissen? Geluk wordt gevoed door het simpele en noodzakelijke, zoals het plezier van een goede nachtrust.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *