Perfecte gezinsuitstap

De reiziger is niet geboren, hij is gemaakt. Als u wilt weten wat de beste tips zijn om met kinderen te reizen en dat uw kinderen net zo graag nieuwe plaatsen ontdekken als u, dan zult u ze van jongs af aan met deze verslaving moeten “besmetten”. De beste manier om dit te doen, is door niet bang te zijn, te blijven reizen en je een beetje aan te passen aan hun routines, zodat ze zich op hun gemak voelen, waar je ook bent.

Het is geen onmogelijke missie. Je moet nog een koffer inpakken, transfers iets beter organiseren, een geschikt hotel kiezen, minder ambitieus zijn in je reisroutes … maar reizen met kinderen is veel gemakkelijker en aangenamer dan we ons kunnen voorstellen. Want ondanks de logistieke complexiteit zullen we het leuk vinden om samen met hen nieuwe plekken te ontdekken en tijd door te brengen als gezin.

1. Wees niet bang
Je kunt met kinderen reizen, je moet je gewoon goed organiseren en alles komt goed. Zet hoop, verlangen en een beetje geduld.

2. Laat u informeren
Informatie is macht en voorkomt verrassingen. Weet goed naar welke bestemming u reist, wat de omstandigheden in het land zijn, welke diensten u bij de hand heeft … Neem de tijd om te lezen, stel vragen … Houd altijd dit advies in gedachten als u met kinderen reist!

3. Plan vooruit
Improvisatie is niet de beste vriend van kinderen, dus probeer je reis van tevoren te plannen. Zo boekt u de beste vluchten, hotels, etc. zonder het risico te lopen dat de beste opties zijn uitgeput.

4. Reizen terwijl ze slapen
Maak gebruik van hun slaapuren om overal te geraken; dus de reis zal veel korter worden gemaakt. Boek ‘s nachts vluchten, vooral lange vluchten, of profiteer van de siĆ«sta als de reis korter is.

5. Onderhandel over de activiteiten
Als uw kind wat ouder is, spreek dan de activiteiten af die u gaat uitvoeren, zodat iedereen de gelegenheid heeft om iets te doen wat ze leuk vinden. Druk uit wat jullie allemaal willen en pas het aan binnen de dagen dat je op je bestemming bent.

6. Boek een hotel in het centrum
Het onvoorziene komt vaak voor bij het reizen met kinderen; Verblijf daarom in een centraal gelegen hotel, zodat u het gemakkelijk kunt bereiken als uw kind het nodig heeft.

Published
Categorized as REIZEN

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *