Dit Casio G-Shock horloge heeft slimme functies, is ultrabestendig en is te koop

Casio horloges hebben een tijdperk gemarkeerd en tot op de dag van vandaag heeft het merk nog steeds veel volgers die houden van de vintage esthetiek van hun producten. De Casio G-Shock-lijn die werd geboren in de jaren 80 is een van de meest representatieve, en tegenwoordig vind je horloges met zijn karakteristieke ultrabestendige ontwerp maar met intelligente functies.

De Casio G-Shock GBA-800 is er een van: hij combineert het karakteristieke uiterlijk van de G-Shock-serie met enkele features die smartwatches bieden. Het goede nieuws is dat het te koop is bij Amazon Spanje en dat je het nu kunt kopen voor 79,20 euro.

Mocht je een Casio horloge met smartwatch functies willen kopen, dan is dit een interessant aanbod. De gebruikelijke prijs van dit toestel is 99,90 euro, je bespaart dus 20 euro dankzij de actie. En als je op zoek bent naar een goedkoper vintage horloge met slimme functies, dan is een optie om te overwegen de Amazfit Neo van Xiaomi.

De Casio G-Shock GBA-800 heeft een ronde kast met een diameter van 48 mm en een 19 mm brede en 21 cm lange horlogeband van hars. Het model dat te koop is, is de zwarte. Het scherm toont je de tijd, datum en het aantal stappen en je hebt de mogelijkheid om alarmen in te stellen of de stopwatch en timer te activeren.

Naast conventionele functies is dit Casio-horloge uitgerust met een drie-assige versnellingsmeter om je sportactiviteit bij te houden. Het is in staat om uw stappen bij te houden en, dankzij de Bluetooth-connectiviteit, maakt het verbinding met uw mobiele telefoon om u grafieken te bieden van de intensiteit van de oefening die u hebt geoefend, de verbrande calorie├źn te zien of records met chronometermeetgegevens op te slaan.

Published
Categorized as TECH

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *