Deze keukenrobot is het Spaanse alternatief voor Thermomix

Het behoeft geen betoog dat er vandaag in de keukenrobotsector twee modellen zijn die het panorama domineren: enerzijds de bekende Thermomix en anderzijds de goedkope keukenrobot van Lidl, al hoeft dat niet zo te zijn. betekenen dat ze de beste zijn in termen van prijs-kwaliteitverhouding.

Er zijn nog veel meer topmerken die vergelijkbare apparaten verkopen, waaronder het Spaanse Cecotec, dat verschillende versies van zijn Mambo heeft, en de beste van allemaal is de Mambo 9090, die momenteel in prijs wordt verdisconteerd op Amazon, de winkel die het verkoopt. voor slechts € 299.

De gebruikelijke prijs is € 399, dus er is een aanzienlijke besparing die de moeite waard en veel waard is als je een keukenrobot wilt kopen die goedkoop is en die gratis wordt verzonden, aangezien Amazon zoals gewoonlijk geen verzendkosten in rekening brengt als je bestelling is hoger dan € 29.

Als je prijzen van dit en andere producten in verschillende winkels wilt vergelijken, raden we je aan om eens naar de Idealo-vergelijker te kijken.

Deze Mambo 9090 is een robot met een kan van 3,3 liter, ruim voldoende om grote hoeveelheden in één keer te koken. Bovendien is de kan gemaakt van roestvrij staal en vaatwasmachinebestendig.

Zoals te zien is op Amazon, zijn gebruikers die het hebben geprobeerd redelijk tevreden met de resultaten. Het heeft in deze winkel al meer dan 1.300 meningen verzameld die bijna unaniem positief zijn, iets dat heel moeilijk te bereiken is, vooral als het gaat om alles wat met koken te maken heeft.

Er zijn 30 functies die hij heeft, zoals hakken, snijden, koken, koken op lage temperaturen en zelfs yoghurt maken, dus hij kan echt worden beschouwd als een alleskunner in de keuken waarmee je je in één apparaat kunt concentreren, iets dat je normaal zou doen veel verschillende apparaten.

Published
Categorized as TECH

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *