Vernieuwing van het quotum. Waar u de goedkoopste prijs kunt krijgen om te besparen

Dit zijn hete tijden voor de vraag naar dollars. Het aantal mensen dat het Amerikaanse ticket kocht, vermenigvuldigde zich met 10 en ging van iets meer dan 400.000 in maart naar 3,9 miljoen afgelopen juli. En in dit geval is het niet nodig om te lopen om het beste aanbod te vinden: met de informatie die online beschikbaar is, kunt u verschillen vinden tot $ 4,15 per dollar, hoewel er, afhankelijk van het geval, enkele obstakels of moeilijkheden zijn om toegang te krijgen. Dus de goedkoopste is misschien niet altijd de handigste.

Dat wil zeggen, als iemand de ruimte op een van de goedkoopste plaatsen koopt, kan hij tot $ 1079 besparen in vergelijking met de hoogste waarden. Over het algemeen zijn de laagste prijzen in de online wisselkantoren, maar tegenwoordig hebben ze een probleem: als de persoon die de bankbiljetten heeft gekocht ze fysiek wil krijgen, moeten ze ze overboeken naar een dollarrekening bij een traditionele bank met contant geld of geldautomaten waar ze zijn kan zich automatisch of handmatig terugtrekken, afhankelijk van het platform.

Sommige (zoals DollarIOL) bieden de automatische overschrijvingsdienst aan, maar alles zou een beweging in dollars van de ene rekening naar de andere impliceren, iets dat vandaag zijn risico’s met zich meebrengt.

Bij die online uitwisselingsbureaus, waaronder onder meer DollarIOL (van InvertirOnline.com) en Davsa, zijn er waarden lager dan de $ 101,87 waarbij de dollar “besparingen” gisteren sloot (inclusief de 30% PAIS-belasting ), volgens het gemiddelde voor de verkoop van de retail-wisselkoers dat dagelijks door de Centrale Bank wordt opgesteld.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *