Moderne jeugdkamers

Kinderen worden ouder! En hoe fijn is het om je in elke fase van je leven te begeleiden, toch? Nu de kindertijd plaats heeft gemaakt voor de puberteit, is het essentieel dat uw slaapkamer zich aanpast aan uw smaak en behoeften, en niet andersom. Idealiter gaat u, voordat u enige wijzigingen aanbrengt aan de decoratie, met hem of haar zitten om samen de stilistische toekomst van hun kamer te bepalen. Omdat het een gedeeld project is waar u vanaf het begin plezier aan beleeft, zal het u indien mogelijk dichter bij elkaar brengen.

Noordse luchten in kleur
Als je een moderne jeugdkamer wilt ontwerpen die hij nooit zal vergeten, kun je je verenigen met de Scandinavische stijl en een vleugje warmte toevoegen met kleur. De sleutel is om witte of lichte houten meubels te kiezen en deze vreugde te geven met beddengoed, bijvoorbeeld in mosterd- en blauwtinten. Vergeet niet om ook te decoreren met een patroon zoals dit kussen met sparrenpatronen. Heel Scandinavisch!

Fris en romantisch hemelbed
Moderne kamers kunnen ook een beetje romantisch tintje hebben, en zo niet, vertel dit dan aan dit prachtige hemelbed. De houten structuur die materiaal deelt met de bank en de fauteuil, zorgt ook voor een grote dosis frisheid. Aan de andere kant versterkt roze en wit beddengoed met natuurlijke stoffen de zoetheid.

Jeugdig en trendy voor jongens
Blauw voor de jongens … waarom? Waarom versiert u uw kamer niet met een reeks neutrale tinten met de aanwezigheid van hout, en voegt u een beetje kleur toe aan de kussens? Waarom kan die kleur niet mint zijn, met al zijn frisheid? En waarom zou u niet ook een surfplank of skateboard toevoegen aan de decoratie, als dit uw favoriete sport is?

In hele zachte roze tinten
Als je dochter dol is op de kleur roze, probeer dan haar jeugdkamer te versieren met een mix van stoffige tinten en natuurlijke vezels om een nerdachtige look te vermijden en ga voor een meer ‘volwassen’ en natuurlijke. Het helpt je ook bij het kiezen van textiel zoals linnen of biologisch katoen.

Stapelbedden voor onafscheidelijke broers en zussen

Als je in deze fase van je leven een kamer wilt blijven delen, zijn stapelbedden een geweldige optie die je meer vrije ruimte in de kamer bieden, zowel om aan je bureau te studeren als om een grotere kleedkamer te hebben. De oplossing om ze de dosis deco-onafhankelijkheid te geven die ze nodig hebben, is bijvoorbeeld de keuze van het beddengoed. Laat ze beslissen met welke kleuren of patronen ze zich meer identificeren. Je kunt ook af en toe een poster van zijn favoriete band inlijsten (zonder de kamer op te laden) en ze op het bureau plaatsen.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *